Nem tudom mi történt az elmúlt néhány napban, nem vagyok az a kifejezetten rózsaszín lány, de most valahogy nagyon élem ezt a rózsaszín Valentin napi hangulatot. 🌸🩷
Egyetlen logikus magyarázatot tudok rá: megártott a chia puding 😀
Szerintem több mint két éve takargatok itthon egy üveg chia magot, sosem hittem volna, hogy egyszer az életben el fog fogyni, és lám, már alig lézeng néhány szem az üveg alján
Ráadásul úgy tűnik a múltkori Kamu zserbós zabkása kinyitotta Pandóra szelencéjét – úgyhogy most jöjjön is egy epres chia puding…
_____
_____
Figyeld a bonyolult receptet 🤪😄
– 200 ml zsírszegény joghurt – persze lehet görög is, de még mindig lelkesen (nem) diétázom úgyhogy nálam inkább a zsírszegény változat volt a befutó
– Kb. 100 g eper lekvár (házit készítettem, fagyasztott eperből, de a bolti sem ördögtől való ám 😉 Sőt, akár eper szörpöt is használhatsz hozzá)
– 2 púpos evőkanál chia mag
– Juharszirup vagy méz ízlés szerint
Keverd/hűtsd pár órát/pakold természetesen martinis pohárba, mehet rá egy kis görög joghurt, eper 🍓 szigorúan szív alakúra szabva, koktélnyárssal, és egy csipet pisztáciával, csak a színe kedvéért 🤭🤪😂