…úgynevezett gold fish – hiszen mi az, ami nem jobb, ha sajtos 😉

…és igen, pont olyan finom, mint ahogy gondolod 😁 és igen, tényleg tök egyszerű elkészíteni ☺️

_____
_____
Sajtos aranyhali’
elkészítés: 1-1,5 óra
adag: nem elég… 😛
Hozzávalók:
120g vörös cheddar
85g liszt
1/2 tk sütőpor
1/2 tk só
1/4 tk szárított zeller
1/4 tk szárított hagyma
1/4 tk fűszerpaprika
20g hideg vaj
2-3ek hideg víz
- Gyúrd össze, dobd be a hűtőbe 30 percre, vagy 1 órára.
- Sütőpapír között nyújtsd 3mm vékonyra, majd 170 fokon (légkeveréssel) 12-14 perc alatt süsd ropogósra
Mikor kiveszed a sütőből, még puha, hagyd, hogy teljesen kihűljönEbből a mennyiségből egy nagy “gàztepsi” bőven tele lesz, de elég gyorsan kopik, úgyhogy érdemes dupla adagot készíteni 🤪