Ragacsos-narancsos sertésszűz

0
1103

Szeretjük a szűzpecsenyét, mert szaftos, finom, sokféleképpen felhasználható, és gyorsan elkészül. Nem csak a hétköznapokban, de például egy kis narancs hozzáadásával akár ünnepi étel is lehet belőle.

Ragacsos sertésszűz

Ez a mézes, narancsos változat kicsit ragacsos, jó fűszeres, belül pedig vajpuha. Az elkészítése pofonegyszerű, csak fűszerezd be a húst, pirítsd közbe, öntsd le a mázzal, és süsd készre.

Ha te sem szeretsz tepsit sikálni, akkor mindenképpen tegyél egy sütőpapírt a hús alá, mert döbbenetes módon képes beleégni a máz.

Én most pirítotthagymás krumplival, és birsalma kompóttal tálaltam. Ez utóbbit anyósom szokta készíteni, és már ideje lenne megtanulnom, hogy készül, mert eszeveszetten finom

Ragacsos sertésszűz

_____

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét