Áfonyás narancsos csirke

0
6680

…és elég volt csak leírni, hogy narancs és áfonya, és már itt is cseng a fülemben a Jingle Bell. Jó, az is igaz, hogy nálam ehhez nem kell túl sok 😉

áfonyás csirke

Először 4 évvel ezelőtt készült az ünnepekre ez a csirke, de akkor elmaradt hozzá a poszt, és rá egy évre került fel a blogra, mostanra pedig végre átköltözött az újra is hiszen megint eltelt egy év, és három hét (és egy kicsi) múlva ismét karácsony. Vagyis most kifejezetten aktuális 😉

Az ünnepek alatt általában már a második napon is leginkább csak salátát ennénk, így ha hozzánk jön a család, szívesebben készítek valami kevésbé zúzós ételt, vagyis nem, nincs töltött káposzta (bár azért mázli, hogy anyósom mindig csinál, így van azért mire rájárni :D)

Ez a gyümölcsös csirkecomb viszont kifejezetten megfelel ezeknek feltételeknek: könnyű, de a fanyar áfonya, és az édes narancs mégis különlegessé teszi, és szerencsére az elkészítésével sincs túl sok macera. Mi nagyon szerettük, egész biztosan készül majd az idén is

_____

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét