Karácsonyi, likőrös – szaloncukros móka

0
529
karacsony 1 of 1

Közeledik az év legkedvencebb időszaka, legalábbis a számomra. Az az igazság, hogy az egész karácsonyi történetben nekem nem is a karácsony, hanem az odavezető út a kedvencem. Az illatok, a fények, a rövidülő nappalok, a ropogós levelek a lábam alatt, vagy a séta, az ünnepi fényben úszó városban.

Na és persze az ajándékkészítés. Évek óta nem csapjunk túl nagy felhajtást az ajándékok körül, tulajdonképpen csak a gyerekek kapnak, egymást pedig apróságokkal lepjük meg. Természetesen tőlem általában ehető ajándékot kapnak a család és a barátok.

Az idén pedig, ha te is szívesen lepnéd meg a körülötted lévőket valami különleges, ehető ajándékkal, amit te magad készítesz, vagy ha egyszerűen csak eleged van a nagy karácsonyi rohanásban, esetleg te is az a típus vagy, aki szereti az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok elkészítését, akkor december 19-én, advent utolsó vasárnapján itt a helyed.

Készítünk majd:
– egy isteni házi Baileys-t, amit természetesen majd karácsonyra dekorálunk, és mindjárt fel is használunk, hogy

-krémes és gazdag belga trüffel golyókat is gömbölyítsünk belőle. Amíg pedig ez hűl a hűtőben, addig sem tétlenkedünk majd,

trüffel

hanem

-mogyorós, Ferrero rocher szaloncukrot varázsolunk.

Az workshophoz ITT találsz eseményt, jelentkezni pedig a szotyicreations@gmail.com címen tudsz

Várlak szeretettel,

Bea

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét