Krémes karfiolleves

0
1670

Nem tudom miért, de mostanában egyre szívesebben készítek levest. Mondjuk férj még továbbra különösebben rajong a zöldség-krém-leves kifejezésekért, de mi ketten, Minivel nagyon szívesen esszük 😀

Ám ez a karfiol leves változat – meglepő módon – még a család férfi vonalának is bejött

Kicsit talán macerásabb, mint a hagyományos krémlevesek, de szerintem elképesztően jót tesz a zöldségeknek, ha nem főzve, hanem sütve vannak, így megéri elmosogatni azt a plusz egy tepsit

Friss, harsogós zöldborsó csírával, vagy rukkolával, és ropogós dióval megszórva. A balzsamecet pedig szerintem minden ilyen fogást csak még finomabbá varázsol.

karfiol leves

Vagy most, hogy hirtelen az ősz is télbe csavarodott, csak simán dióval és balzsamecettel 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét