Bazsalikomos-epres sajttorta fagyi

0
398

Igaz, hogy már lefutott az eper szezon, de ha még van pár szem epred elfekvőben, ezt még próbáld ki 😀
Tudom, hogy a bazsalikom elsőre meredeknek tűnhet, de már többször próbáltalak meggyőzni, hogy annyira passzolnak, vétek őket nem együtt használni
Ha már nagyon nem jutsz eperhez, de mégsem élnél epres sajttorta fagyi nélkül, – amit tökéletesen megértek – eper lekvárral is működik 😉

Nálam fagyigépben készült, de ha nálad nincs otthon, sebaj, előbb öntsd a krémet a kenyérsütő formába, és kb fél óránként keverd át át egy villával, vagy botmixerrel, hogy ne keletkezhessenek jégkristályok. Ha megfagyott, ugyanúgy rétegezd, és fagyaszd készre.

_____

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét